Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en människa utan liv ►

jag förstår inte varför jag ser liv fyllda med människor
när jag inte ser människor fyllda med liv, vi måste ha missat något på vägen?




Fri vers av ettjag
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-03 21:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Den som tror på mig, ur hans inre skall flyta strömmar av levande vatten...Joh.7:38
Ett väl beskrivet tillstånd.
Applåd!
2008-04-12

  ettjag
du vet mycket, jag tror på nått liknande..
man måste identifiera sig som en egen individ (till stor del genom att finna sin mening o.s.v)
så att man inte blir en människa mitt bland alla liv
utan en människa med liv!
2008-04-03

    Nicklas VIP
En god observation. Smart skrivet.
Antar att för att livet ska synas i en människa, så måste hon ha funnit lyckan, meningen med sitt liv.

Men vad vet jag.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

ettjag
ettjag