Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom!

Trasig själ
Bruta vingar
Kalla tårar längs kinden

När ska det läka?
När ska det ta slut?

Jag frågar mig själv varje dag,
men får inget svar.

Släpp taget, säger de.

Kanske det hjälper,
men hur ska jag kunna?

Det betydde ju så mycket för mig.
Det brukade betyda så mycket.

Kanske är jag stark, som klarat mig så långt.
Kanske är jag svag, som inte klarar mer.

Jag tror aldrig jag får veta.

Kanske du kan hjälpa. Jag vet inte.

Kom!

Kom, och prova limma ihop min själ,
prova tejpa ihop mina vingar.

Kom älskling, prova göra mig hel.





Övriga genrer av Mal
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-03 22:41



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Starkt skrivet! Gillar \"limma ihop min själ,
prova tejpa ihop mina vingar\". Starka metaforer!
2008-04-04

  Il poeta della luna
Du skriver om kalla tårar som fallit från alla våras kinder - skulle säga att det är ett uttjatat område, MEN du hittar en liten dörr öppning som gör att texten fastnar. Den är bra!

Gillar allra mest dessa rader; \"Kanske är jag stark, som klarat mig så långt. Kanske är jag svag, som inte klarar mer.\"


Patrik (släng gärna iväg en kommentar på någon av mina texter - bra eller dålig .)
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar