Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För tillfället, bara en önskan om.


Sömn

Ögonlocken,
Blir allt tyngre.

Andningen,
Saktar ner.

Huvudet,
Känns tungt på kudden.

Tankarna,
Har stannat av.

Drömmar,
Är härliga.

Synd,
Att detta är en av dom.





Fri vers av Kaylie
Läst 361 gånger
Publicerad 2008-04-03 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie