Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen bjuder upp

 

Blåsippor ute i backarna står
de böjer på nacken och ler

Vitsippors mattor inbjuder
till ängladans med

Rödhakens silverton
och bofinksdrill

Björkarnas musöron
öppnar sig snart

Videns mjuka tassar
är redan här

Svalörtssolar på rad
och talgoxar bråkar och friar

Solen värmer och gör mig glad
om bättre tider den siar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-03 22:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Sol ute,
sol inne,
sol i hjärta, sol i sinne!
En ljuvlig vår Du beskriver.
2008-04-04

  Åsa Gustavsson VIP
Yes! Vitsipporna!
Så glad jag blev av din fina dikt!
2008-04-04

  Gunilla VIP
Så glädjefyllt och livsbejakande!
Underbart!
2008-04-03

  katt.inc
Du vet, jag älskar våren, varje år så tror jag inte det är sant, jag har överlevt en vinter till. Din dikt får mig att känna vårglädjen. Tack.
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP