Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utryck som har fastnat...


Förlåt...snälla förlåt...

 

Jag hånglade upp dig

mot väggen

och kan visst inte

få ner dig igen...

förlåt...




Fri vers av Spider
Läst 595 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-05 21:13



Bookmark and Share


  Angeldust
Hon hänger nog kvar & väntar på en repris haha ..fniss/ förlåt för vad då
2008-07-15

  glittertindra
är det något att be om förlåt för? ser inte var det kan göra någon illa... :)
2008-04-17

  Lejonhjärtas poesi
Skönt och du är säkert förlåten och snart kommer hon leende och frågar: favorit i repris?
2008-04-06

  Blomster
Jösses! Tänk om man lyckades med det! Säg, hur gjorde du? ;)
2008-04-06

    Glittra G
Hahahaha .... den här var rolig. Applåd!
2008-04-06

  Yvonne Vigstrand
Hahaha...rakt på sak o inget krångel *ler*
Nice!
2008-04-05

  aol
hahahahahahahahaha du var mej en rackare vilka vårkänslor
2008-04-05

  aol
snacka om stora springor
enkel rakt på härligt
var är väggen i liköping
är den på duv kullen
där bodde farsan
2008-04-05

  korpfjäder
En sån tapet!
2008-04-05

  häxanmara
Haha helt sjukt...ring polia.....

*Kram*
2008-04-05

  Lyckohäxan Enediel
Jiiihaaaa! *asg*
Så kan det gå...!!!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider