Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

say where, she said and swallowed my eyelashes one by one

och
och
och



nu när jag och min gröna manchesterväst ska ut och gå,
var var var
på det skrapade knä som är

min jordglob

mitt liv

mitt hem?


var kan vi gå, du och jag
hon och jag
vi
ni
dansande till någon blåslagen electropop vi hittade på gatan i en muffinsko för längesen

var?



med rutiga strumpbyxor och för liten tyllklänning
kom hon
och gick igen




Fri vers av eliza
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-04 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eliza