Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag försöker beskriva hur verkligheten rasade på alla plan, ville min samtalspartner försöka förstå och ställde följdfrågan "gick det dig över huvudet Ulla, var det så det var". Så här blev det efter 4 sjukdomar med dödlig utgång


Det gick mig över huvudet

Allt gick överstyr och det kom papper att fylla i
mer papper att fylla i siffror jag inte förstod
mer papper mer siffror broschyrer mer

Benen sprang utan mål och utan hem
måste måste måste måste måste
tills allt var klart på sjukhuset

Blommor blommor blommor
ord ord ord ord ord ord ord
b e g r a v n i n g

Nästa sjukhus benen sprang
rensa hus och hem packa
packa packa packa igen

Livet flydde jag sprang och sprang
packade hus och hem bort
begravning igen

Nästa sjukhus benen sprang
trött trött trött trött trött
hjärtat slut död död död

Ord
blommor
begravning

Rensa packa
bort hem
igen

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte
papper papper papper papper
siffror skriva räkna

kan inte räkna kan inte tänka kan inte
vill inte orkar inte klarar inte vill inte
f a t t a r   i n g e n t i n g

det gick mig över huvudet
överhuvudtaget gick
det inte alls




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 19:06



Bookmark and Share


    Scribble
förstår att det blev för mycket för dig Ulla,
men till slut klarade du det ändå, (när man måste)
så tappert och så väl beskriven verklighet.Kram/S
2008-04-05

  katt.inc
Det är klart det inte går men på något sätt har du gjort det ändå, du kämpe. Kram.
2008-04-05

  Bibbi VIP
Nej det gick inte alls älskade Ulla om jag förstått saken rätt.
Du brast men beskriva vad som hände det kan Du. Applåd!
2008-04-04

  Michaela Dutius
En mycket stark och inlevelsefull skildring av när livet blir overkligt av sorg
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP