Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi skulle vilja reklamera våran dotter!


mamma och pappa,
som ni säkert redan har märkt
har angiven produkt (jag) tydliga
skönhetsfel samt allvarliga brister

därför tycker jag att ni ska uppsöka
bebisfabriken samt lämna in en
reklamation så att ni skulle kunna få
ut en kompensation för alla driftkostnader

jag känner redan till angiven produkts (min)
försäkring, kanske täcker den konstnaderna
för ett nytt felfritt barn

önskan om att angiven produkt (jag)
blir avställd så snabbt som möjligt pga
säkerhetsrisk

hit kan ni vända er för reklamation;
sprucken kondom gratisbarn AB

mvh

eran älskade dotter




Fri vers av vetlandaslyna
Läst 874 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-04-04 19:52



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Så ja ...
Ja SÅ kan de va...
Härliga hemska text.
2008-11-11

  Simmerskan
i brist på annat så får jag väl säga att det är...fräckt. Riktigt, riktigt fräckt och någon slags bitterhet ligger lite sådär halvdold. Det blir tumme upp!
2008-04-21

  Per Teofilusson
här ställer sig författaren precis lagom långt ifrån sitt material (som inte är det allra minsta filmjölkslent och sockermjukt utan snarare nog plågsamt, ensamt): precis lagom långt för att bitterheten ska skimra, tjusigt framväst mellan tänderna.
2008-04-05

    Erika H
Här har du en hittat en skön ton i din text. Jag ler hela vägen igenom.
Fast budskapet känns grymt.
Men jag kan också minnas det där... allvarliga bristersyndromet.

Jag vet inte vad jag ska säga... jo det gör jag. Jag gillar din stil. Uppfattar texten som en skön skapelse med glimten i ögat och det gillar jag!

Mm... tjusigt värre!!!
2008-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Knappast några skönhetsfel!

Dessutom har jag lärt känna dig som en sympatisk person.
2008-04-04

  Bjarne Nordbö
Nej, det här kan jag inte kommentera. Men jag har läst...
2008-04-04

  korpfjäder
Mitt hjärta skulle brista om jag fick ett sådant brev från en sådan dotter. Helt enkelt brista.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna