Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har haft så svårt att släppa taget om en del minnen. T.ex när jag satt vid min älskades dödsbädd. Och jag har vridit och vänt på de minuter som blev de sista, och jag har tänkt, känt och tyckt, i all evinnerlighet....ända tills nu


Kärleken växte

 

Kärleken till
min älskade

är

oändligt
oändlig

men

min längtan
efter de
sista
minuterna
som
jag
såg
framför
mig

dag ut
dag in
natt ut
natt in

måste få ett slut

idag fick
de det

jag släppte taget
och
det enda som
ändrades
är

att min kärlek
blev
större





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-04 21:58



Bookmark and Share


  Simmerskan
vackert, så vackert
dina ord berörde mig djupt
2008-04-06

  Michaela Dutius
Underbar verklighet du beskriver på ett suveränt sätt...
2008-04-05

    Scribble
så fint kärleksfullt skrivet,
du kan verkligen skriva få ord
fylld med mycket ömhet. Kram/S
2008-04-05

  Åsa Gustavsson VIP
Vad rätt det känns att sätta så här starka ord på just detta.
2008-04-05

  Gunilla VIP
Kanhända att den släpptes
fri som en ballong som stiger
till himlen och bara blir
större och större!
Innerlig dikt!
2008-04-05

  * Ammi *
så fint Ulla .. vad mer kan jag säga?
2008-04-04

  Bibbi VIP
Underbart!
2008-04-04

  Lejonhjärtas poesi
Underbar kärleksförklaring, så varm och innerlig!
2008-04-04

    Lindizz
En fin text som berör. tack för läsningen.
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP