Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter många

 

tappra försök

och

åtaliga rop

så stod det äntligen en där

någon som sträckte ut sin hand

som ville lyssna

som kunde förstå

som tog mig till sitt hjärta

gav mig stöd och tröst

genom dimmiga dagar

och frostbitna nätter

 

 

 

Tack!




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 364 gånger
Publicerad 2008-04-04 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena