Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den blev inte riktigt som jag tänkt mig.. hade en tanke, men när jag väl börjat skriva så blev det nåt helt annat, är ganska nöjd ändå.. tänkte egentligen inte rimma ibland, det bara kom - det kanske helt enkelt va meningen att den skulle bli såhär, fastä


Lyckan

jag tror att lyckan finns för alla
i alla ting som sker
finns den där runt nästa hörn
fastän du icke ser

även om du olykligt kär må vara
och smärtan käns oändligt lång
som en riktig satans mara
och du känner dig väldans wrong

lyckan kommer lyckan går
men inte utan att någon får
nästa gång kan vara din
och du får bli kallad \"min\"




Fri vers av Kakaan
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 00:29



Bookmark and Share


    Mickiz
tänk vad underbart va, 23 dar efter att du skrev dn så fick jag bli kallad "Din" ^^
Älskar Dig!!! <3<3<3
2009-01-14

    amalia
Den här är underbar. Du skriver jätte bra.
2008-04-05

  camillala
stort tack för att du publicerade den här texten;D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan