Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

börjar nu.

det är söndag natt
ännu en gång



som vanligt på söndagar
ingen sömn
och klarvakna pigga ögon
stirrandes ut i mörkret


ord
flyger runt
de behöver samlas ihop
tankar som behöver sorteras
ideer som behöver ratas
eller bekräftas



jag har tiden
och livet
men ingen lust att
för tillfället få ordning på allting


jag vill ta en sak i taget
börjar nu.




Övriga genrer av fröken brun
Läst 261 gånger
Publicerad 2008-04-05 11:24



Bookmark and Share


  camillala
bra skrivit;D
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

fröken brun