Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har nu kommit till en plats i livet där jag inte känner igen mig. Min hjärna drar och sliter och VILL saker som jag inte förut har märkt. Aha, det är mitt nya jag.... eller hoppet om framtiden, eller helt enkelt ett virus




Virus eller mitt nya jag

Drabbad av virus

drar hjärnan i min kjol och  

får mig att lyda




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-05 11:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
olydiga kläder tillhör förstås det mer alldagliga
rolig text som får en att dra på smilbanden
de behöver litet stretching ibland
2008-04-11

    Scribble
Ulla, det är nog en sunt glädjevirus,
såmed hopp om framtiden! Kram/S
2008-04-05

  katt.inc
Jag blir aldeles lycklig när jag läser dina dikter idag, det lyser om dem, riktigt sprakar.
2008-04-05

  Michaela Dutius
Härligt självironisk- och jag gillar det där med att hjärnan drar i kjolen
2008-04-05

  Hildegun Relefors
Drabbad av virus, UTSLAGEN, med hettande kropp, silvertape över munnen och halsbränningar!
2008-04-05

  Gunilla VIP
Våga vara vad
som kommer...
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP