Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBS bortrest OBS

 

Underbara vänner
alla ni jag känner

Nu är det dags att åka
för att en gammal vän få råka

Betänk att hon blir åttifem
men är pigg som bara den

Henne ska jag fira
lite orkar vi nog svira

Ut och äta något gott
på en krog där det är flott

I dagar tre får det ju bli
skriv nu mycket kära ni

Packa bör jag göra nu
och inte tåget missa ju

Kram och ha det riktigt bra
hälsningar från "lilla jag"

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-05 18:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så hyllningsdiktat och rimriktigt...trevligsaker få ta del av !
2008-04-09

  Michaela Dutius
Härlig avresesång.
Hoppas du har det riktigt riktigt fint
2008-04-08

  Gunilla VIP
En riktigt go\' resa
och härliga dagar
önskar jag dig!
2008-04-07

    Scribble
Nu blir jag glad att läsa
att du skall resa!
Njut och ha det roligt,
även riktigt soligt
med vännen som fyller 85,
därefter, Ulla, välkommen hem!
Kram, /S
2008-04-06

  * Ammi *
hoppas du får det riktigt mysigt, kram till dig Ulla
2008-04-06

  Yvonne
Trevlig resa! Underbart att höra att man kan vara pigg och alert vid 85.
2008-04-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
God fest och tur!
Jag hoppas allt
går i dur, även
Din retur!!!
2008-04-05

    *Zenobia*
låter mysigt! njut av mat o dryck o sällskap! :)
2008-04-05

  Tina-sol
Låter kanontrevligt! Fint rimmat. Njut så gott.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP