Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens hämnd.

Stig
Gräs
Buskar och snår
Träd
Vinden mot mitt ansikte- piskande, skrattande

Motorväg
Fabrik
Betong
Smogg och rök i mina lungor- kvävande, frätande

Kom så, rot kvist stock och sten, låt oss banka helvetet ner




Fri vers av MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-04-05 19:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behövs nog lite mer än så.
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus
MrMojoRisin_Vol.II:Recidivus