En av mina finaste vänner blir 85 år den 6 april
OCH DET SKA FIRAS

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av mina finaste vänner blir 85 år den 6 april
OCH DET SKA FIRAS




Hyllning till min vän Birgitta

En förmån för den
som får vara din vän
Ett stänk klokskap ibland
eller en blomsterhjälpshand
På din lyra finn så många
strängar som du kan fånga
Om bara inte vinterdagar
var så förskräckligt långa
Men nu är det vår
när du fyller år
Snart är sommaren bara din
Jag säger GRATTIS till vännen min




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-05 19:32



Bookmark and Share


  HQ
Jag hoppas att någon kommer att skriva något så fint till mig, den dagen då jag fyller 85! (:
2008-04-08

  Michaela Dutius
vacker hyllning till den som gått en lång väg
2008-04-08

  Erik L
Riktigt fin hyllning!
2008-04-07

  Lilla My* VIP
Fiin födelsedagshyllning till en kär vän**
2008-04-05

  prinscess VIP
mycket fint
2008-04-05

  camillala
mycket vacker hyllning!
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP