Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Dani . <3


Äsh, bara le mot mig!

Det går inte att vara arg i närheten av dig
(hur mycket jag än vill)

Sen blir jag irriterad
(jag borde ju vara på dåligt humör nu!?)

Men irritationen försvinner snabbt när du tittar på mig
(du har ju ett så smittsamt leende)









Övriga genrer av Mal
Läst 543 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-05 22:27



Bookmark and Share


  Blumma.
Så fint :)


Vännen, vi måste träffas någon dag tycker jag.. :)

Kram Blum ^^
2008-04-08

  Spider
Ja känslor är svåra att tygla!
2008-04-05

    Firefairy
Precis så känner jag för min pojkvän :)
2008-04-05

  aol
härlig glad poesi gillas
2008-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mal
Mal

Mina favoriter
Jag Saknar