Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av din puls


Kan känna hur

du pulserar

och gillar

känslan

att vara

omsluten

av dig




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-04-06 09:46



Bookmark and Share


  sulimaa
Kärlekens puls känns i varje andetag...
2009-05-15

  Cosmic Johanna
vackert förmedlat...
2008-12-26

  Blåbäret
underbart att vara ett med varandra och känna pulsen tillsammans
2008-09-03

  livsdans
Härlig...närhet!
2008-04-07

  Dessie 35
En väldigt berörande text ...=)
2008-04-06

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt vackert...känslan av någons puls är magi :)
Applåderar och sparar denna!
2008-04-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbara varma ord
2008-04-06

  Night Soul Woman
Åh vad vackert!!!*applåder*
Tack för en finfin läsning:)
2008-04-06

  karenina VIP
mjuk, varm och väldigt fin.
2008-04-06

    Erika H
Mm... vilken skön känsla du ger. Att vara inuti en puls. Kunna vila i takt med någon annan. Utan att behöva styra själv. Bara njuta i samma hjärtslag.

Det är en vacker känsla. Och en vacker text.
2008-04-06

  ia VIP
varma ord
2008-04-06

  aol
verkligen härligt förmedlad poesi
så vackert blev alldeles varm
bara bugar
2008-04-06

  thyra
Vacker känsla som dina ord förmedlar. Fint!
2008-04-06

    Lindizz
Kanon fin text.
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi