Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ett folk från Skymningens Rike

Det finns ett folk


De kallas 
Stjärnornas Folk
och kommer från 
Skymningens rike


Nattens uppgift
att för Jordefolket

i samlad kör

sakta
......

stilla
.......

sjunga

sin himmelska vaggsång







Fri vers av Nic
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-06-14 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic