Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

366

Vackraste, säg mig hur du gör det.
Hur du binder fast mina ögon i dina
så tiden liksom vilar i sig själv.

Oh, lär mig hur du lyckas
att ge mig tyngd i magen
på det där sättet

som får huden
att trycka sig
några
millimeter
närmare
din hud.

Du sväljer mina ord.

dina andetag stjäl mina tankar
innan jag själv får chansen
att förstå dem,

du gör mig svag, liten, tyst
skälvande
darrande

trembling touching falling

och allt annat jag inte borde vara.

visa mig hur någon som du
får någon som jag
att falla
så hårt.

lär mig hålla kvar dig.





Fri vers av cecabom
Läst 515 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 14:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kärleken har sina mystiska metoder, sin speciella dragniningskraft, som jag tycker att du har skildrat på ett fint sätt här. Inlevelsefullt.
Där ser du! Du har också varit med om saker!
Stora saker! Livsavgörande saker!
2008-05-12

    inmeddiginålsögatkamel
den här var fin från början till slut.
*applådera*
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

cecabom
cecabom