Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet är en allvarlig sak som måste lekas igenom



du gör vind
till min drake
för du tycker om
att jag låter den flyga

lek inför mitt ansikte
sade du
så sker allvarliga ting

dansa och gläd dig
åt att jag
styr
med kärlek
fasthet och vishet

vila
i min famn
när du lekt dig trött
så ger jag ny kraft
till

allt det du önskar

till gyllene gräs
på solfyllda ängar
en stad av kristall
och hoppande hjärtan
likt ditt

evinnerligen




Fri vers av rebecca d
Läst 459 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-04-06 16:33



Bookmark and Share


  Hannadraken
dn här var sparansvärd i mitt biblotek. Bokmärkt alltså!
2008-04-12

  Michaela Dutius
Oerhört vacker och oemotståndligt ljus
2008-04-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Håller fullständigt med
föregående talare.... ;)
kb
2008-04-07

  Bibbi VIP
En underbart uppbygglig läsning som blir mitt bokmärke.
Applåd!
2008-04-06

    eva m h
mmm...fin och sann!!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d