Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Jag vill bara kasta mina armar runt dig.\"


Hos dig hör jag hemma

Du tröstar mig med ett leende när jag är ledsen,
när jag kommer till dig tar du bort mina problem.
Kramar om mig och viskar ömt, stjäl min sorg som en tjuv.

Jag behöver dig på dagen,
Jag behöver dig på natten.
Jag vill bara kasta mina armar runt dig...om och om igen.

Kyssa dig - krama dig - kyssa dig - hålla om dig ömt,
detta minnet kommer aldrig bli glömt.

Jag kan höra ditt hjärta slå tusen mil härifrån,
varje gång du ler öppnas himmlen.
Vi träffades första gången i en oas av människor men den enda som lös var du, hos dig hör jag hemma.




Fri vers av Mysterica
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-06 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica