Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har en inre kritiker som tar mer eller mindre plats. Min är jobbigt stor just nu. Fast jag utmanar den :P


Inre kritiker


Min inre kritiker
har ett heltidsarbete

När jag gjort nånting bra
kunde jag alltid gjort det bättre

När jag gör något dåligt
har ingen någonsin gjort det sämre

När jag visar upp något
får jag passa mig för att skryta

Att skriva så någon annan kan läsa
är skamligt skrytsamt
vem tror jag att jag är?

Allt är bara ord på en bildskärm
som inte ens rimmar
eller är på vers

Min inre kritiker hånskrattar




Övriga genrer av Lena Christofferson
Läst 448 gånger
Publicerad 2008-04-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Christofferson
Lena Christofferson