Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid finns det någon som skriver som berör på ett eller annat sätt...




Hyllning till Dig

Tänk att en tår trillar 

av dina ord

ord som skrivs

av ditt inre väsen

Tänk att en tår trillar

en tår som sakta faller 

när ord målas

av vackraste form

där ord som dina berör






Fri vers av Lindizz
Läst 950 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-04-06 21:55



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du berör med själfulla dikter och ödmjuka dikter...
2009-01-15

  Bibbi VIP
Skriver under på Gunilla här.
2008-10-30

  "Silver" VIP
Ja, tänk - och underbart är det att det är så. Fint skrivet!
2008-05-18

    ej medlem längre
Vackert fångat!
2008-05-17

    Cajsa
Jättefint skrivet, ord kan verkligen beröra
2008-04-07

  Carola Zettergren
Mycket vackert poetat!!!
2008-04-07

    ej medlem längre
De som berör en med sina texter är värda din fina hyllning!:)
2008-04-07

  Gunilla VIP
Att känna är att leva!
Så skulle man kunna
uttrycka det.
Poesi får oss att
känna ~ även frusna
känslor kan komma
att tina av poesi.
Tack för fin diktnig!
2008-04-07

    Maria Malm
Fin hyllning.
2008-04-07

  Lena K Nilsson VIP
En vacker hyllning!
2008-04-07

  Lejonhjärtas poesi
Innerligt vacker hyllning, skön att läsa och njuta av, bravo!
2008-04-07

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
jag vill också hylla
2008-04-06

  Lasseman VIP
Bara en såå vacker hyllning.. lyckad är den som får den..
2008-04-06

  issac.a.m
vackert..
2008-04-06

    sunnanvind
Åh...vad fint! Vilken hyllning!
2008-04-06

  J A Nicander
Han eller hon bör känna sig väldigt stolt som får en sådan vacker hyllning! Vackert tillägnande!
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz