Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiderna förändras


Phi Phi Islands

Voltaire
slutade tro på det goda i världen
efter den fruktansvärda jordbävningen i Lissabon.
För svenskarna
blev rapporteringen efter tsunamikatastrofen
den thailändska vinterturismens
bästa reklamblad.




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 586 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-07 12:41



Bookmark and Share


  papessa
snyggt
2008-05-22

  Sanningsägaren VIP
Jäkligt snyggt
klockrent!
2008-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Han gav också namn till en Cabaret...

Visst är det märkligt.
Nog hade Dylan rätt då han sjöng om att tiderna förändras.
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson