Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas lite, men vågar inte tro

 

 

Idag kan vara dagen

eller aftonen

när tårar faller ner för kinden

 

Idag kan vara dagen

eller aftonen

när det blir slutgiltigt

 

Idag kan vara dagen

eller aftonen

när de sista orden blir sagda

 

Idag kan vara dagen

eller aftonen

när de sista blickarna utbyts

 

Eller så kan det vara

idag som vi äntligen kommer sams

och åter kan bli dotter och mor

 




Övriga genrer av Hapalochlaena
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 17:02



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Jag har tänkt på dig och hoppas att det gick bra!
2008-04-11

  Gunilla VIP
...eller hitta en annan
form av relation....
beror på ålder och
bakgrund......
Fint diktat om
hur svårt att
hitta tillbaka
till varandra.
Har varit med
om att det inte
gått. Det skapade
livslånga sår.
2008-04-07

  camillala
du förmedlar en jättefin känsla
dock blir jag lite stressad, känns som
jag måste hinna med så mycket om
livet skulle oturas just idag haha
tack för läsningen!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena