Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A.S hjärta H.C


Jag trodde att tårar kunde ta slut
jag hade fel
utan dig så är livet ett hav
ett hav av tårar

det kanske beror på att min kärlek till dig är lika stor
som ett hav
större än ett hav så stor att ingen förstår

går kärlek att hålla på avstånd?
kan man vara kär på avstånd?
kan man hoppas på avstånd?
kan man älska någon man inte vet någonting om?
på avstånd?


ingen är perfekt
sägs det
men i mina ögon är du perfekt
i mina ögon är du den underbaraste som finns
jag trodde aldrig att jag skulle hitta dig
jag trodde aldrig jag skulle hitta den där personen som var perfekt
ingen är perfekt
bara du
bara för mig


jag saknar dig så att det gör ont
de orden trodde jag bara var ett uttryck
men det gör ont i mig när jag tänker på dig
när jag tänker på hur mycket jag saknar dig så är det en ännu större smärta
jag skriker varje dag
efter dig
jag vet var du är.
var du finns.
men jag kan inte nå dig

jag hade en dröm
som jag alltid kunde nå
i tankarna
jag träffade min dröm
han gjorde mig till den lyckligaste som fanns
och att åka ifrån honom
var som att inte ha någon dröm längre
som att han bara gled iväg från tankarna
och aldrig med skulle komma tillbaka

men det gör du väl.
att känna din hud mot min igen
mina glädjetårar kommer visa sig


jag älskar dig
jag hoppas du vet det.
jag älskar dig
jag saknar dig




jag kommer aldrig ge upp!




Fri vers av hanziz
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 18:30



Bookmark and Share


  om en Siri
vackert, <3 ge aldrig upp!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz