Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Vemod


börjar tänka på dig

mitt hjärta tar ett skutt

dock så fort mitt leende födds

har det förtärt i misär

tårarna slingrar sig fram

jag vet att du ej tänker på mig

mod nog att berätta finns inte inom mig

för vemod tycks vara det enda mod för mig









Fri vers av Karl Springe
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-07 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe