Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävlar i mig nu är det vår!!

När solen skiner så klart

knopparna har kommit utanför

nu är det dax för ett vår vrål..

 

att få vara med dig är mitt allt

mitt hjärta slår dubbelslag för dig

pulsen är nog för hög

din doft får mig helt berusad

att bara ta på dig gör mig knäsvag

smeka dina fasta former

och inse att du är som alltid

rund på rätta stället

jag inser nu att jag har saknat dig

världen saktar ner för vår skull

vår tid är nu...

att bara vrida på nyckeln

höra ditt vrål från v8-an

vi har många mil framför oss

det är vi igen...

gud vad jag älskar våren!




Fri vers av Spider
Läst 503 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-07 22:01



Bookmark and Share


  Jojo
och jag som trodde att det var en kärleksdikt till en kvinna...

... men en V8 är nog inte helt fel
2008-04-15

  Yvonne Vigstrand
Underbart!! Instämmer i ditt glädjevrål om våren....jiiiiiihaaaa!

Kram Yvonne
2008-04-10

  Gunilla VIP
En riktig kärleksdikt!
Njuuut av våren!
2008-04-10

  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt glädjetjut till våren och sann motorkärlek ta mig fan!
2008-04-09

  Blomster
Hehe! Inget är som kärleken till en V8:a - eller vad då? ;)

Håller med dig om att när mullren hörs från vägarna, ja DÅ är det vår!
2008-04-08

  aol
härligt vackert jag riktigt hör v8an brumma in våren bravo
2008-04-07

  Lyckohäxan Enediel
Jiiiihaaa! som det heter när våren kommer och en V8 dras i gång!
Härlig dikt full av vårkänslor och bensindoft ;)
2008-04-07

  Elaine.S VIP
Hoppfull och underbar
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider