Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fingrar

jag drar mina fingrar

längs bordet

 

där ditt glas

har lämnat ringar

 

där dina läppar

kysst morgondagens ljus.

 

 

jag drar mina fingrar

stilla

 

över dina drömmar

 

låter dem snudda

vid mina.

 

 

 

dina fotspår

är ensamna

 

de leder ut i skogen

 

inget annat par av skor bredvid

 

 

jag går efter

med varsamhet

 

följer din doft

 

kommer fram

och njuter

av varje sekund 




Fri vers av Patrick K
Läst 634 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-07 22:44



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Mycket vackert Patrick...man kan tydligt känna närheten.
Kram Yvonne
2008-05-09

  Agnes Scott
Stillsamt vackert och drömlikt, det känns nära. Jag tyckte speciellt om stycket:

\"jag drar mina fingrar

stilla

över dina drömmar


låter dem snudda

vid mina.\"
2008-05-02

  P o e t r y S o f i e
Mycket fint skrivet, applåd! :)
Ta hand om dig.
2008-04-13

    Pivvi
Otroligt jättevacker. Mm, uuunderbart!
2008-04-13

  Matilda Linnéa Tinér
så känslosamt
berörande.

\"jag drar mina fingrar
stilla
över dina drömmar\"

nära henne
så nära.
2008-04-12

  Louise. J
Så vackert! Wow..
2008-04-11

  Erik L
Inte alldeles illa - jag tycker dock att dikten kunde sluta efter raderna :

åter dem snudda
vid mina.

Fortsättningen är i mitt helt personliga tycke inget som utvecklar dikten. Kanske kunde också något i inledningen strykas, jag vet inte. Hur som helst finns här ett uppslag till en riktigt fin dikt!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K