Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vårdag

ljumma vårvindar smeker min hud,
solen leker kurragömma bakom vita molntussar.
nu klär sig åter träden i sin gröna skrud,
på gatan har någon tappat en vante.

tusentals liv släcktes inatt




Fri vers av baconmannen
Läst 609 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-08 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baconmannen
baconmannen