Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men var det så det var

 

 

under fötterna
gömde sig
stegen

alltför många

trampade fel

så ofta gångna

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-08 09:35



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En \"tänkar\" dikt...men vackert och det får mig att inse hur sårbar människan är, trots allt/B
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~