Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängelset

så sitter jag här igen, andas samma luft
fjättrad

med bojor osynliga, utan vikt
oändligt hårda

ett fängelse för själen, en sluten anstalt
väggar av hat

inga riktiga vänner, vem kommer till undsättning?
har jag redan gett upp?




Fri vers av baconmannen
Läst 610 gånger
Publicerad 2008-04-08 13:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske att ändå själen flyger fritt,
trots stängers obeveklighet
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

baconmannen
baconmannen