Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det svarta

det svarta pulserar genom mina ådror
i mitt hjärta brinner en flamma klar
jag dricker törstigt din kropp
du flyter ymnigt, ger liv, bringar död

utan dig är jag utlämnad till kylan
kraftlös, bara en vindpust
har jag levt på lånad tid?




Fri vers av baconmannen
Läst 411 gånger
Publicerad 2008-04-08 14:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gjorde Lennon.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

baconmannen
baconmannen