Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gråt.


christian.



ibland
ser jag dig i regnet
trots att jag vet
att du inte finns mer


du står där i din slitna jacka
trollbindande blick
med ditt mörka mörka hjärta
som ingen annan ser




idag
såg jag dig i regnet
du mötte blick genom bussfönstret
trots att du inte finns mer


du
lämnade mig i regnet

blev varma källor
längs min hals















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1001 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-08 22:17



Bookmark and Share


    Vem?
gråt vad det rätta ordet
2008-04-16

  madinsane
herregud, människa....
ingenting just nu, berör som du.
2008-04-14

  Simmerskan
Så vackert om saknad, ett riktigt riktigt väl bearbetat verk känns det som. De två sista raderna känns som ett helande. Ja, va kan jag mer säga mer...Bokmärkes såklart
2008-04-13

  isabel louise
berörande och sorgligt vackert!
2008-04-09

  Lena K Nilsson VIP
Berörande och vackert skrivet...
2008-04-09

  albertina
Åh vad ledsamt.
Det låter som ett avslut som tagit dig hårt.
Det är många känslor.
Och fast än jag är väldigt trött så berör detta mig.
Oerhört mycket.
Ibland ser jag dig i regnet
trots att jag vet att du inte finns mer.
Tack för det
2008-04-09

  SvartaRegndroppar
Väldigt vackert skrivet!

Jag skulle nästan klarat mig med endast de två första styckena samt det sista.

Snyggt varde det i varje fall!
2008-04-08

  Fredrik P. VIP
underbart vacker
saknadsdikt. tack!
2008-04-08

  Jessica Ewa
Det sista stycket lyfter hela texten.

// Jessica Ewa
2008-04-08

  Aisha VIP
...dimgrått vackert..utanför tiden.....
2008-04-08

    Wewill
magiskt skrivet.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP