Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita Mjuka Lockar

 

Förälskade händer skulpterar

hårets vita lockar

glittrande i vitsilverljuset

i ett enda ögonblick

genom fönstret sekundsnabbt

belyses hjässan

så starkt förevigat

för alltid i minnet

vita mjuka lockar

skulpterade i marmor

av kärleksfulla händer

 




Fri vers av papessa
Läst 751 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-09 10:57



Bookmark and Share


  mare VIP
...så vackert ....ljuvligt...
2008-04-10

  Gråsparv
Otroligt vackert skrivet :)
2008-04-09

  Ronny Berk
finstämd kärleks poesi med skulpturala förtecken... som i sin ljushets behagfulla lockelser ...ja...
2008-04-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Oh, jag blir så otorligt berörd av dessa enastående vackra rader.
Bokmärkes!!/B
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan