Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens Ocean

 

Jag saknar den verklighet som aldrig fanns.

En gardin av lögner mellan oss.

Låt mig få dö i en ocean av ensamhet.

Låt vågorna av mig skölja bort ditt namn i sanden.

Låt minnet av dig tyna bort, lika lätt som du stötte mig i havet.

 

 

Låt mig få dö i en ocean av ensamhet.




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 1496 gånger och applåderad av 50 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-09 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna var mer än andras
2017-11-03

  aol
Blev så gripen rörd till tårar,
2016-05-15

    Mia Sedvall
Fint..:)
2013-09-11

    ej medlem längre
Målande
2012-09-06

  miramin
Jag saknar ord....denna är nog min favorit av alla jag har läst <3 kram
2012-05-21

  Celticgirl VIP
Sorgligt o vackert!
2011-09-15

  Peter Jr Eriksson
Du är så GRYM ! fan du borde tjäna cash på detta :D ...MAGISK och berör mig !
2009-06-17

  CRAIDLARN
Du är otroligt duktig... helt sjuukt! =)
2009-04-29

  Dessie 35
vackert skrivet men sorgligt.
2008-08-22

    ej medlem längre
låter lockande

gillar textens format, men tror det hade sett bättre ut om \"dödens ocean\" stod mitt över texten
2008-05-31

  VampyrÄngel
Så himla vackert!
2008-05-17

    mr cloud
väldigt vackert !
2008-05-12

  Björn Donobauer
Varför skriver vi? Varför läser vi? För att bli varse att vi inte är ensamma.
Det är redan försent, Ängel du är inte ensam nog för att dö i ensamhet..B
2008-05-12

    ike
vackert!
2008-04-29

  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-04-29

  mrKeyword
Du tog mig ett jättevåg blev tagen med ordenström genom texten. Och kan instämma alla förgående kommentarer om texten.
2008-04-27

    Nicklas VIP
Som tidigare sagt, oerhört vackert, men ändå väldigt smärtsamt om ensamheten.

Grattis till Red. Val =)
2008-04-19

  Bissen
kanonbra! och grattis till red.val!!! =D
2008-04-14

  Jean-Michel Orblin
välskrivet och vackert!
2008-04-10

  Ronny Berk
som ristat i sten den känslan av ensamhet...väl skrivet om lögner som vågar...ja...
2008-04-10

  Svante
Mycket känsla i denna stora lilla text.
Applåd.
2008-04-09

    Herr Ångest
Sorgligt.. vemodigt.. plågsamt vackra ord.. men innehållet är hemskt.. man känner hur du liksom kämpar mot ett helt hav.. helt på egen hand.

Kämpa på! säger jag bara.

Kram
2008-04-09

    Skrivarn
Väldigt känslosamt och oändligt vackert!!
2008-04-09

    Wewill
helt underbar .
2008-04-09

  Kalle.O
Jättevacker...!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel