Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på riktigt


kommer du ihåg?

har slutat längta nu
har slutat sakna

Och det är med bitterhet jag förklarar
att jag borde komma ihåg mer

Men nu när jag har lite lagom ångest för det som hände
har den där känslan
(du vet den där jag inte kunde sätta fingret på)
försvunnit
omvandlats till luft
Existerar kanske i någon annans hjärta nu
i en annan del av universum?

Ja ibland kan jag bara stanna upp
och andas svårare
Vad har jag gjort?
Ibland är jag en idiot

you and i
you and i


I havet
under stenarna
i krabbornas hus
finns kärleken kvar
Kvar i Stockholm
(en stad jag hatar egentligen)

Och jag åkte hem därifrån för
över två veckor sen.




Fri vers av Limestoned
Läst 536 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-24 20:09



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat vardagsnära
och vemodigt med känsla!!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Limestoned
Limestoned