Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tag till


vackert
skimrande
som när min
älskade
levde
det

kan
det aldrig
mer bli men
en dag kanske
solens strålar
värmer mig
såpass så
att jag
orkar
ett

litet

tag

till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 13:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Svårt att hitta taget man tappat när allt togs ifrån en.
Väl uttryckt
2008-04-09

  Bibbi VIP
Därom ber jag och hoppas för det är Du verkligen värd.
Applåd!
2008-04-09

  Ronny Berk
en vackert formulerad förhoppningars poesi men med saknadens förtecken...
2008-04-09

    eva m h
Jo det tror jag. Vackert formad dikt!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP