Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaffet är slut så dessa rader kom från hjärtat!


Vart i helvete är mitt kaffe?

Känslan att ta tag i kaffe burken och inse att den är tom..
gör mig förtvivlad och känner paniken smyger sig på..
det blir inte bättre av att det inte fanns mer i skafferiet...hur i helvete har detta gått till?

hur fan kan kan jag glömma en sådan sak...
var helt säker på att jag hade köpt mer...men inte då..
närmsta affären ligger ju 3mil här i från som har öppet nu!

antar att det kommer bli dyrt för en kopp kaffe om jag åker.
13kr litern a 6mil ca 80 spänn för att få mitt kaffe, skulle bli den dyraste koppen jag har druckit...eller så kan jag vänta tills i morgon å handla i affären här...har ju för i helvete gång avstånd ju!
dessa djävla beslut man man har.

skiter i vilket nu.. jag åker..jag ska ha mitt kaffe...




Övriga genrer av Spider
Läst 511 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-04-11 21:19



Bookmark and Share


  Therés
Ha ha ha...jag hade med åkt :)
2008-07-11

  Kleva
Haha, kom hem till oss och drick kaffe, vettja =P
2008-05-01

  glittertindra
är kaffet slut så är det en akutsituation... jag hade nog ringt 112...
2008-04-17

  Jojo
Hade du ingen granne att bjuda in dig själv hos?
Kan va ett tips till nästa gång!
2008-04-15

  Elaine.S VIP
Då blev det dyra droppar då*L* men jag kan gissa att det smakade mums...
2008-04-12

  Lejonhjärtas poesi
Hehe det går hett till när kaffet tar slut på landet, men alls intet rådlös och hoppas att kaffet smakade!
2008-04-12

    glasa VIP
det är värst vilken kraft du fått i dessa ord
jag blev beredd att komma direkt med massor av rykande
doftande heta nybryggda koppar
här
varsågod
kravmärkt ZOEGA mmmmm....
2008-04-12

    tramp
ååhhh...en väldigt bra beskriven...nära DÖDEN upplevelse !

applis !
2008-04-11

  häxanmara
Haha stackars dig.. men
fråga grannen....hon den
fine har jag hört....)
2008-04-11

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Vilket jävla elände du beskriver här...!
Riktigt bra skrivet hoppas du har fått ditt kaffe nu då :) Annars tycker jag nästan lite synd om dig *ler*
2008-04-11

  mayhem and order
Ja du, det är bara att konstatera att exakt samma beslut hade tagits här, tur att man inte har så himla många \"laster\";-)
Skön text
2008-04-11

  Suddad
Haha. Den här var hur skön som helst!
2008-04-11

  mare VIP
...koffeinbegäret har tagit sitt grepp, och då finns inga hinder:KAFFE
skriker kroppen....då gör man vad som helst !
2008-04-11

  Carola Zettergren
Man kan inte leva utan
kaffe det är bara att konstatera
förstår dig precis!!!!!:):)
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider