Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyklade så fort, så fort..

Med solvärmen i ansiktet
vinden i ryggen
kjolen fladdrande
bakefter likt änglavingar

 

cyklade jag så fort,
så fort


 

så fort att mina spöken
tappade taget
och föll platt i gatan




Fri vers av Nic
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-06-15 22:40



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En mycket levande dikt - härlig läsning
2005-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic