Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Emilie.


Han får gärna plocka en vitsippa...

Hon har sagt till honom
att han gärna får plocka en vitsippa åt henne
Att hon skulle bli glad.

Det berättar hon för mig. Där vi står på Centralen.

Han kommer springande uppför rulltrappan.
Tar den i långa kliv.
De ser på varandra.

Och jag vet att inga vitsippor egentligen behövs.




Fri vers av Tina-sol
Läst 796 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-04-09 21:07



Bookmark and Share


  Alfie M
Den bästa kärleken är enkel som en vitsippa.
Den bästa poesin är enkel som din dikt.

Jätte, jättefint!
2008-08-17

  Jimmy:n
Såå bra!
2008-08-13

  Della K
Jamen... jaaaa!
Vad glad jag blir. =)
2008-07-21

  Peppe11
Men denna är ju fullkomligt enastående......
Inte faaan behövs någon vitsippa där...
Åhh så många sippor jag har plockat i mina dagar, och åhh så många som vissnat redan innan de kommit fram.
Detta är en dikt som jag ska minnas för alltid. Den ska bokmärkas här och inne i mig..
Tack och stor stor kram. P
2008-06-07

    Glittra G
jag gillar den här verkligen ... äkta kärlek det är bara så vackert ... mm.
2008-04-29

  Kramgalen
Urgullig!! <333 Kram
2008-04-11

  Björn Karlsson
Fantastiskt
bara helt fantastiskt
2008-04-11

  Junibarn
ÅÅH. Poesi som FULLSTÄNDIGT tar andan ur en. Applåd, jag vet varför den är på läsvärda texter.
2008-04-11

  isabel louise
härlig poesi som är så där underbart vacker så man bara ler!
2008-04-11

  Carola Zettergren
Å härlig poesi!!!!
2008-04-11

  Blomster
Fin text med lagom många ord som förmedlar en känsla som dröjer sig kvar!
2008-04-11

  Hildegun Relefors
Fint!
2008-04-09

    eva m h
Det räcker med hans närvaro! Härlig!
2008-04-09

    Melona
mmm

så mysig den här är,
tycker om den riktigt mycket

blir varm på förträngda delar
tack!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol