Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min största kärlek

måsarnas skrik smeker mina trumhinnor
tångens lukt känns precis lika härlig som
nyklippt gräs
havets vågor som slår emot stenarna
kan omöjligt vara en metafor
för smärta

för detta är vackert,
det är detta jag kallar
mitt hem
mitt
abbekås

och här
(och ingen annanstans)
hör jag
hemma




Fri vers av mollypop
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-09 21:28



Bookmark and Share


  Hannadraken
Jo, just där kan det vara så vackert att havet blir smärta. En smärta som gör att man känner livet. Intensivt. Underbart!
2008-05-04

    crapcat
fint på ett enkelt sätt, liksom.
jag gillar det.
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mollypop
mollypop