Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förhåller sig så olika till varandra, vi människor. Vad gör du när du stöter på en person som ser ovanligt otillgänglig ut? Suraktig kanske ett barn skulle ha kallat det, eller grinig.....


Kommunikation

 

Inget fjäsk från mig

jag är intresserad av

kommunikation 

 




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-09 23:54



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja vad gör man- ibland tar jag det som en utmaning...ibland som en röd gubbe
2008-04-11

  Gunilla VIP
Ja, vad gör jag?
Ler.
Framför det jag behöver
om jag måste,
inväntar ett annat
tillfälle om det går.
\"Icke kommunicerbar\"
hörde jag en gång en
person kalla en annan
person när hon förgäves
sökt kommunicera.....
2008-04-10

  Bibbi VIP
Skaka av Dig de sura. De kan annars bli \"energitjuvar\" och Du behöver Din energi till roligare saker.
Sina vänner väljer man själv. Det är en rättighet vi alla har.Bibbi
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP