Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dagen gick inte av för hackor.... pust, tur att den strax är över.


Jahaja eller nähänä

 

Det började inte så vidare bra

restskatt på sjuttontusen

jaha

 

När jag satte på datorn sa den

virusprogram inaktiverat

jaha

 

Glasögonskalmen gick åt fanders

de nyanpassade glasen behövs

jaha

 

Min knäskål hoppade ur läge

igen och igen och det gör ont

jaha

 

Äntligen på hemväg med fixad dator

hund med mera och plötsligt

halkar vi ner i diket

 

och där står bilen än trots försök med hjälp
av förbipasserade att få den på rätt köl
så gick det inte och vi fick gå ett
par vändor - hunden och jag
och hon tyckte det var
helt okej och såg
förundrad på
mig när
jag

s u c k a d e

 

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-04-10 00:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tänk att så mycket kan hända på en dag...ibland går ju dag efter dag utan något annat än att brevbäraren kommer...och en fågel sätter sig på fönsterblecket
2008-04-11

    Scribble
..och allt på en enda dag! Suck!
Du klarar fantastiskt
att skriva om denna eländsdag.
Tröstkram!
I morgon, Ulla, skiner solen och
dagen blir fint! /S
2008-04-10

  Freeman
*TRÖSTEKRAMAR* från Skåne, vad fint, grattis till den mest läsvärda texten idag!!!
2008-04-10

  Björn Karlsson
Du ska få en dag i morgon
med nya ark och kritor

( Alf proisen ) Nosk skald och vis författare

Bra fångat
2008-04-10

  Madde69
Det sägs att efter regn kommer solsken...hoppas fallet blir så för dig!
2008-04-10

  Carola Zettergren
Å så bra poetat med hög
igenkänningsfaktor!!!är det
inte märkligt det där att när
det väl börjat så.....!!!!!!!
2008-04-10

  Betlehemsstjärnan VIP
OOOOajajaj..den här dagen skulle jag inte vilja byta till mig..
Men tänk att allt går ändå och tiden rullar vidare. Fint berättat, och jag suckar med dig!/B
2008-04-10

  jardan
Poesi av en sådan dag..din fyrbente vän blev i alla fall glad och nu är det redan en ny dag kommen, hoppas en bättre sådan !
2008-04-10

  Lejonhjärtas poesi
Du är en överlevare med en aldrig sinande förmåga att skapa skön poesi som berör, tack!
2008-04-10

  Bibbi VIP
Ja, vad säger man?
Jag saknar ord men älskar Dig.
Kram/
Bibbi
2008-04-10

  Gunilla VIP
Jaha.....
Det låter inte
som vidare
kraftfull reaktion
på alla motigheter,
snarare som prövning
i stoiskt lugn!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP