Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själs vackra linjer




Låter mina fingrar känna över din själs vackra linjer
Jo, de är vackra de linjerna, din själ är vacker!
Vem har sagt att bara det perfekta är vackert nog?!

Känner att vid vissa stråk finns fransiga linjer
En del är såriga kanter där smärtan är stor...
Det är sorgen du åsamkats smärtan du bär
Ändå utgör de en del av helheten, det som är du!

Allt det som är du vare sig av glädje eller sorg
är din egen själs linjer som håller samman dig
Gör dig till den du är, den du formats till att vara...

Dina val, dina erfarenheter är det som är det unika med dig!




Fri vers av sunnanvind
Läst 539 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-04-10 07:54



Bookmark and Share


  aol
tycker det är din finaste dikt, bara så vacker och berörande,
2013-05-07

  Freeman
En av dom finaste dikter jag läst...älskar den!
Blir ett fint bokmärke som ska följa mig genom livet...tack!

--<-<<@
2008-04-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar dikt som sveper med värme över mitt hjärta..
Berörande och vacker!/B
2008-04-12

  devilsangel
Jag tror att en sargad själ kanske är den vackraste ändå...i brokiga erfarenheter döljer sig oftast en stor godhet och en annorlunda uppskattning för det njutfulla...

Gillar temat här...hur du följer en själ och gillar det du ser...trots att resan inte alltid är enkel
2008-04-11

  Lejonhjärtas poesi
\"Din själs vackra linjer\" Underbart vackert!
2008-04-11

    JJ VIP
Vackra linjer i själen...Modigt att våga följa dom! Mvh. JJ.
2008-04-10

  Thommy
Mycket vackert skrivet.
2008-04-10

  Kristina Wallbing
Sååå fint skrivet om det vackra och svåra i att vara människa!
Första raden lyser extra mycket!
2008-04-10

  Bibbi VIP
En pärla i din poesi.
Applåd!
2008-04-10

    Maria Malm
Vackert skrivet om att var och en är unik, formad av sorger, bekymmer, glädjeämnen m.m.
2008-04-10

    Lindizz
Så vacker att jag inte får fram ord som jag vill skriva, läser igen och igen...texten går in till djupet.
2008-04-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och insiktsfullt skrivet.
2008-04-10

  Lars Granlöf
Allt vi varit med om
alla val vi tog
alla val vi inte tog
där vi står nu
och den framtid vi står inför,
gör oss alltså till något vackert?
Som dina dikter.
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Det här blir bara bättre och bättre, Sunnanvind!
Du ör i toppform, tjejen!

Makalös dikt!

Tänk om alla kunde se den inre skönheten...
2008-04-10

  mayhem and order
Vacker insikt som man skulle vilja projicera på de man älskar:-)
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind