Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Vem är jag

din dotter

ditt allt

född till denna värld

i en stund då du kom från en annan,


skapad av kärlek med begränsad tid,

då en evighet skulle vara oändlig.



Så mitt hjärta slits itu

när du försvinner från mig,

Så jag förlorar dig

då ditt land ropar efter dig


kvar blir jag endast med liv

som strömmar från mina gröna


förlorad



vem är jag,

din dotter,

ditt allt


vem är jag?




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-10 08:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt och bra, när livet vandrar iväg.

Men vem du är?

Gudinneblodet i dig, rinner likt väl.
2011-02-13

    tramp
starkt om avsked...*mina ögon tåras en smula*
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson