Tänk att jag har levt
med en människa som i mina ögon hade
mer än allt - tänk att det rymdes
i en och samma person

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att jag har levt
med en människa som i mina ögon hade
mer än allt - tänk att det rymdes
i en och samma person




I en och samma människa

 

som min allra
bäste vän
var han
alltid

lojal

som man var
han precis
som den
pap
pa

jag inte fick lära känna

som den bror
jag vet att
han var
mot

sina systrar var han

lika
underbart
broderlig mot

mig

Men resten mina kära vänner
resten
får
ni

räkna
ut

själva




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 12:32



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Egentligen är det mer än vad många får
som lever samman i många år
2008-04-11

  Bibbi VIP
Ja, några hemligheter måste Du väl få ha kvar för Dig själv?!
Underbar beskrivning av \"Din älskade\"
Applåd!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP