Hej allihop!
Jag skulle bara vilja att ni funderade på en viktig sak som slog mig
tack vare Bibbi och alla andra som skriver så underbara saker till mig
och liksom väcker mig till liv mellan varven

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej allihop!
Jag skulle bara vilja att ni funderade på en viktig sak som slog mig
tack vare Bibbi och alla andra som skriver så underbara saker till mig
och liksom väcker mig till liv mellan varven




Guldgruvan

ledsna
dagar
utan
slut

andra
dagar
inget
krut

seg
som
polka-
grisdeg

Så kommer det
några ord
från fru
filosof
eller
från
rimprinsessan
och en kram
från lilla
solrosen
en
dunk i
ryggen
från
någon
och ett
tröstens
ord
här och var

här
?

ja här
!

Är det inte fantastiskt i dessa snålvargatider
att man kan få allt detta helt gratis
jag menar om man bara tänker
efter pyttelitegrand så
är det minsann inga
ynkliga småsaker
och betänk då
konsulters
kostnader
då inser ju var
och en att vi har
hamnat i en guldgruva

hörnidethörnidethörni




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-10 13:39



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
I slammet
virvlar kornen
ta din vaskpanna
sikta sakta
gläd dig

och låt resten
flyta vidare
2008-04-11

  Michaela Dutius
ja det har vi...vi är prioriterade- vi som hittat hit:)
2008-04-11

  Ilona _L
Mmmm tänkte faktiskt på det just idag, då jag känner mig lite ämligare än vanligt!
Tack för att ni finns!
Kram
2008-04-10

    Scribble
vi hör, jag hör! och stanna kvar
i guldgruvan! Många helt gratis
kramar och tack för alla dina kloka ord/S
2008-04-10

  korpfjäder
Det här sällskapet är verkligen en guldgruva! Tack för att du fångar in den känslan och sätter ord på den. Instämmer såklart i alltihop!
2008-04-10

  Bibbi VIP
Jag är helt överväldigad och Du fick mig t o m att gråta av glädje och det händer inte alltför ofta.
Tack för Ditt stora hjärta av guld och all Din kärlek som Du så mäktigt lyckats sätta ord på och bara \"öser\" över oss!
Applåd och bokmärke.
Kram.
Bibbi
2008-04-10

    Melona
håller med dig

skickar en stor puss, rakt på munnen med
lovar att jag borstat tänderna!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP