Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I efterhand

Och jag tror han sa att han älskade mig.
Han tittade på min kropp, sa att jag var vacker, och såg verkligen ut som att han menade det.
Han skrattade ofta när jag berättade saker, och ibland lutade han sig tillbaka tittade på mig med stora ögon. Det var så han visade beundran. Och trots att han aldrig sa just de orden, vet jag att han tyckte att jag var smart. Han tyckte att mina tankar var viktiga.


Vissa säger att jag har en poet inom mig.

Nej, ingen säger att jag har en poet inom mig.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 20:23



Bookmark and Share


  kärleksbarn
jo, jag säger det:
Linnea, du har en poet inom dig!
2008-04-11

    deb8
Du har alldeles säkert en poet inom dig...tvivla inte på det!!!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey